woensdag 11 juli 2007

Terug van weggeweest

Ja, dat heeft een tijdje geduurd. De laatste drie weken voor het begin van de studiereis naar canada was ik zo druk dat er niets van breien en bloggen kwam en daarna was ik 3 weken naar canada, wat een belefenis! Gelukkig hebben daar mijn handen niet stilgestaan, ik heb in de busreizen van plaats naar plaats sokken voor mijn zus gebreid. Het zijn deze sokken, ze zijn geweldig geworden zoals hiernaast te zien is. De tweede Kew sok is nog niet af, ik was eraan begonnen maar maakte een foutje die niet meer 1,2,3 uit te halen was dus ik heb hem weer uitgehaald. De crusoesokken zijn al een tijdje af en heb er veel plezier van. Het babyvestje was te klein dus dat is een kraamkadootje voor in de kast, altijd handig.

De vrijdag voordat ik op reis ging ben ik naar oldenzaal geweest voor een bamboehaaknaald voor in het vliegtuig, ik zag het al gebeuren dat ik me moest gaan vervelen! Daar kwam ik ook Rowan all seasons cotton tegen, daar heb ik 6 bolletjes gekocht, de kleur is net amethyst, geweldig! Daar ben ik de Knitty Tempting van aan het maken. De katoen is geweldig mooi en zacht, ik verheug me erop als die af is. Ik ben nu op 1/3 in 1 dag dus dat schiet op, volgende week is die wel af.

Twee dagen voordat ik wegging heb ik ook het boek Last-minute knitted gifts gekocht via bol.com in de hoop dattie op tijd kwam om mee te nemen maar dat was helaas niet zo. Maar wel een verrassing toen ik na 3 weken thuiskwam, wat een geweldig boek! ik heb er meteen Noro Kureyon garen voor besteld want die kindersjaal die erin stond vind ik helemaal het einde, en ik ga ook handwarmers breien.

Mijn vestje van de bolruil moet nog steeds worden afgewerkt, dat wordt een klusje voor volgende week.

Morgen ga ik taarten bakken en ijs maken (verjaardag te vieren :-) ), en van het weekend ga ik zeilen dus dan wordt het niets met breien. volgende week weer!

1 opmerking:

Anoniem zei

Hai Mariella,

Je bent nog steeds erg actief , en ik weet niet wanneer je precies jarig bent maar alvast gefeliciteerd

groetjes mirjam