zaterdag 29 september 2007

weer wat projectjes af...

De gordijntjes hangen nu (alleen die in de keuken is net 5 cm te kort; goed moment om een randje te haken!), de chevronsokken ben ik aan het aanpassen en de sokken voor een vriend zijn af; daar ben ik woensdagavond aan begonnen dus dat is heel snel gebeurd. Ik hoop dat ze goed zitten; hij kan niet tegen katoen dus wollen sokken zijn hard nodig. De sjaal voor schoonmoeders vordert nog niet hard (komt door de sokken), maar wel een pannenlap afgehaakt. Die lag er al een half jaar, en nu eindelijk af. Het is de meest praktische pannenlap die er bestaat om pannen af te gieten; de nuttige vervanging voor het gekluns met een theedoek bij het afgieten. Mensen die het patroon willen hebben; mail me maar even dan schrijf ik het eventjes uit.
Hierbij foto's :-)...
De gordijntjes op de kluskamer van vriendlief (lekker vrouwelijk ;-)...)De chevronsokken (eigen ontwerp!), huissloffen en
de pannenlap!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Je chevron sokken zijn heel leuk geworden. Ik vind het een mooie kleurenkombinatie. En voor de rest ook niet stil gezeten. Jammer van je gordijntjes maar ik denk dat een gehaakt randje heel leuk zal staan.

Anoniem zei

Je chevronsokken zijn echt super geworden. Mooi ook met die kleurtjes.

Anoniem zei

Die huissloffen zien er wel erg comfortabel uit!!

Anoniem zei

Toeval!

Bij 'n tante van 90+ zag ik in haar keukenkastje zo'n leuke pannelap liggen, die jij ook hebt gemaakt.
Een beetje versleten was de lap wel, nu is mijn vraag mag ik het patroon van je hebben, zodat ik voor haar een nieuwe kan maken.

Je chevronsokken zijn prachtig, ikzelf ben aan de sjaal bezig.

Judith