maandag 26 november 2007

Even bijpraten

Alweer een week stage achter de rug, jeetje wat gaat dat hard, volgende week zit ik er alweer een maand en ben ik al op 1/3. Er waren wat vragen wat ik nu precies ga doen met neurofeedback omdat het al bestaat. Mijn begeleider/neuroloog heeft de Brain Symmetry Index ontwikkeld, een getal dat aangeeft hoe symmetrisch de hersensignalen zijn. Dat is een getal tussen 0 en 1, en ligt bij een gezond mens rond de 0.1 want je dominante kant is iets sterker aanwezig. Dit getal moet ik met een paar aanpassingen terugkoppelen/feedback geven, en omdat het hersensignalen zijn waarmee dit getal berekend wordt is het neurofeedback.

De eerste Tiffany is af, sterk verlengd want de ontvangster heeft hele lange vingers en heeft ook altijd moeite met wanten vinden die passen. Ik zal later een fotootje maken, zonder daglicht want het is nu donker als ik wegga en donker als ik thuiskom. Ze zien er in ieder geval ongeveer zo uit:

Oma was langsgeweest en heeft een hele koffer vol met wol meegenomen voor me! Wat gaaf zeg, veel restjes maar ook 6 bollen noorse grijze sokkenwol, dat worden mannensokken :-). Ook nog 4 bolletjes roze sokkenwol, dat worden mooie patroontjessokken, en nog garen waarmee ik kerstengeltjes ga haken.

Mijn spiegelsokken zijn ook af :-), ze zitten heerlijk. De sjaal voor vriendlief is nu bij het 5de patroontje dus dat vordert gestaag. De stola zit nu op 1/3 van week 5, dus dat is nog even doorbreien voordat die af is. Ik ben begonnen aan supersimpele beenwarmers voor een vriendin van hele mooie lana grossa wol. Veel te veel projectjes op de naalden dus, en voor mijn moeder wil ik ook die mooie wanten maken voor haar verjaardag. We blijven bezig!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooi die wanten, heb je daar een patroon van? neem je je spiegelsokken woensdag mee, zodat ik ze kan bewonderen?

Anoniem zei

Ik ben erg benieuwd naar de handschoenen.
En wat een verrassing, een hele koffer met wol!
Groetjes Petra