zaterdag 12 januari 2008

Twined Knitting

Zij heeft op de SnB Enschede avond van afgelopen woensdag een workshop Twined Knitting gegeven. Een mooie techniek voor een dicht breisel. Het was een uitdaging voor mij; met rechts breien (normaal brei ik links/continental). Maar na een paar rijen vlotte het aardig. Ik kwam erachter dat mijn werk niet meer met het schema klopte (niet goed opgelet dus :-S) en had niet zo'n zin om de kersverse rijen uit te halen dus ben met de inspiratie van het voorbeeld een eigen dingetje gaan breien. En vandaag heb ik hem afgemaakt. Heel tevreden; mijn mobiel heeft het vanaf nu lekker warm. Annita, bedankt voor deze leuke nieuwe techniek!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat is hij leuk geworden met dat kabeltje om de ruit. Ik heb gemerkt dat je je mobiel niet meer zo goed hoort als je hem in zo'n sok stopt, maar goed, dat mag de pret niet drukken.

Inge zei

mooi geworden!!!

Inge

Tijm zei

Als je je eens bij ons komt breien, kun je het ons mooi voordoen!

MoniqueB. zei

Ik had het net gisteravond op haar weblog gelezen. Hartstikke leuk om te zien dat hij toch ook weer anders is geworden dan haar voorbeeld. Als je de techniek maar onder de knie hebt, kan je van alles maken!
Oh ja, ik heb clue 1 bijna al weer af. Hij gaat lekker!