donderdag 12 februari 2009

Vervroegde Valentijn

Vanmiddag heeft mijn studie-damesdispuut valentijdsborrel :-). En daarvoor heb ik mini-muffins gemaakt (een heel simpel basisrecept), met een glazuur van poedersuiker en crème du cassis voor de smaak. En versierd met hartjes :-):
Dus, op naar de borrel!
Komende week zitten vriendlief en ik een hele week op Terschelling. Lekker uitwaaien, jutten en genieten van de tijd die helemaal voor ons is. Ik neem alleen een sokkenproject mee, en ga heerlijk uitrusten. Fijne voorjaarsvakantie en fijne valentijn!

6 opmerkingen:

lheurebleue zei

wat een snoeperige caketjes - echt iets voor dametjes!
geniet van terschelling!

Anoniem zei

Wat zijn ze leuk ; dat wordt vast een gezellige borrel !
Fijn weekeinde , groetjes Ingrid.

Anoniem zei

de cakejes zien er echt valentijnsig uit - leuk gedaan!
enne, geniet van je vakantie, hè?

mariella, één vraagje snel even nu: wil je, zodra je dit leest, mij nog even vertellen of het mailadres wat je een paar maanden geleden voor de roosjesbroches aanmaakte, nog steeds functioneert?
ik wil je graag een mailtje sturen, zie je

groetens,
leda

Anoniem zei

Watertandend voor de computer! Fijne dagen op Terschelling! Wat heerlijk voor jullie, terschelling blijft Het Mooiste Eiland van ons land! Wij gaan uitwaaien in Belgie!

Anoniem zei

Ik wil je even laten weten dat ik al een poosje met veel plezier je blog bekijk. Ik heb in de jaren 80 veel gebreid, kon het ook behoorlijk goed. Daarna af en toe, maar de laste tijd niet meer zoveel. Maar ik blijf het leuk vinden. Dus toen ik jouw blog ergens tegenkwam, dacht ik: dat ga ik volgen. En nu ook nog lekkere cakejes, het kan niet op....

MoniqueB. zei

Ja hoor. Lekker zeg. en Lief.