vrijdag 18 september 2009

Eerste foto

Zo, dat was het... Wat een dag, wat een stress, maar ook wat een geluk. Vaders was erg zenuwachting (geef hem ongelijk), maar alles is goed gegaan. Mijn zusje en ik hebben niets hoeven doen (het komt soms voor dat de paranimfen een stelling voor moeten lezen), maar daar was te weinig tijd voor tijdens de verdediging van het proefschrift.

Een mooie foto heb ik nog niet, de fotograaf heeft vast hele mooie foto's gemaakt, maar die zijn nog niet tot mijn beschikking :-)... Dus even een foto van tijdens de borrel. Ik ga mijn best doen om de andere foto's te pakken te krijgen en als zuslief en vaders het niet erg te vinden om op mijn blog te komen, komt er een foto van ons gedrie├źn hier.
De ketting is gepunnikt met grijze parels en groene half-edelsteenkralen. De oorbellen zijn bijpassend. Achteraf had ik vriendlief even moeten vragen om een foto te maken van de jurk, maar op zo'n dag vergeet je natuurlijk dat soort dingen.

Ik ben beretrots op mijn vader en hoop dat de komende tijd iets rustiger en minder hectisch wordt dan de afgelopen tijd. Maar dat komt vast wel goed; we hebben een ballonvaart gegeven om tot rust te komen :-)....

5 opmerkingen:

lheurebleue zei

gefeliciteerd met je vader! en jij ziet er stralend uit in je mooie jurk!

Siem zei

Wat zie je er prachtig uit en van harte gefeliciteerd!!

Herma zei

Ha Kanjer,
Gefeliciteerd met je Kanjer vader!! Wat een belevenis, wat een talent allemaal. En wat is je jurk schitterend!!!!! Ben ook helemaal weg van je ketting en oorbellen.

Lida zei

Gefeliciteerde en wat een prachtige jurk.

MoniqueB. zei

Donders, wat een mooie jurk! Hij is geweldig en staat je heel goed.
Gefeliciteerd voor je vader, is hij nu doctor/andus??
Hopelijk gaat hij niet naast z'n schoenen lopen (na de ballonvaart...) hahahahaa.