donderdag 22 oktober 2009

Voorbereid op koude dagen

Het logje van gisteren over de wanten, had een reden. Bij het pakken van de herfst- en winterkleding kwamen ook alle winterse accessoires voorbij. Hmmm, heb ik misschien toch wel erg veel? Euh... ja. Hieronder alleen mutsen en wanten/handschoenen (waarvan alleen het paar rechtsonder gekocht is):
Mijn pet (midden, links) heb ik nu het meeste op, samen met mijn vingerloze wanten (boven, rechts). De twee mutsen onder meest links gaan waarschijnlijk weg, die vind ik te vormeloos geworden. De muts bovenaan in het midden wordt waarschijnlijk uitgehaald om het garen voor een sjaal te gebruiken. Hmmm, alsnog erg veel om op de verwarming in het halletje te leggen. Zeker als je de sjaals er ook nog bij legt:
Aaaargh, en ik ben nog met een paar wanten, een muts en twee sjaals bezig voor mezelf... Nou ja, in het volgende huis maar een grote kast in de gang regelen voor mijn winterspullen!

3 opmerkingen:

Ammerins zei

Wat leuk zo! Ik zal ook even een fotootje maken van onze wintervoorraad...

lheurebleue zei

zo te zien hoef jij deze winter geen kou te lijden.

Annita zei

Ja, dat is heel wat. Ik zit hier in een cafeetje in Ioannina, met een grieks lunchgerechtje te kijken wat er in Nederland gebeurt. Hier is het wel herfst, maar lekker warm. Ik geniet, de verhalen komen later.