zondag 17 juli 2011

Afscheid

Afgelopen week heb ik afscheid genomen van mijn collega's, vrienden en van Friesland. Dat moest natuurlijk op geheel eigen wijze, dus heb ik voor mijn collega's magneetjes gemaakt die ze zelf uit mochten kiezen. Er zijn namelijk metalen postvakjes waar magneetjes prima op blijven plakken. De foto krijg ik helaas niet gedraaid, dus je zult zelf even je hoofd moeten draaien. Er zijn papieren vlinders, vervilte magneetjes, gehaakte bloemetjes, organza roosjes en nog veel meer (ja, er zijn mensen die 10 keer van gedachte zijn veranderd ;-) ):
Omdat ik ook nog eens jarig was afgelopen week had ik cakejes gemaakt. Simpele mix waar alleen water bij moet, en dan versieren met poedersuiker-glazuur en suikerfiguurtjes of glittertjes:


En voor de collega's die ik nog even persoonlijk wilde bedanken heb ik kaarten gemaakt. De bloemetjes zijn gemaakt met een bloemenweefgetouwtje, en zijn allemaal anders.

Ik ga mijn geluk beproeven in Eindhoven...

3 opmerkingen:

Herma zei

Wat weer op je eigen creatieve wijze gedaan lieve meid!!!
Ik wens je enorm veel succes met je nieuwe start. Jammer dat je Fryslân achter je gaat laten, maar ja, zo gaat het leven, nieuwe wegen, nieuwe uitdagingen!!

Ammerins zei

Wat een eind weg weer!!! :( Maar ook daar gaat het zeker lukken!

loesje zei

Eindhoven is leuk. In de regio zitten meerdere leden van het viltforum.
Maarre ... de Brabo's zijn minder gastvrij dan de Friezen. (sprak een verdwaalde Friezin uit de regio Eindhoven)