zondag 1 oktober 2017

Landelijke spindag 2017

Vrijdagmiddag zaten we er klaar voor: Tineke van het Groene Schaep en ik om de avondspits te lijf te gaan op weg naar het landelijke spinweekend. Een lange rit maar gelukkig heel gezellig en zonnig!
Daar aangekomen konden we meteen aanschuiven en na het eten spinnen. Dat was voor mij een tijd geleden, afgelopen jaar zo hier en daar wel wat gesponnen maar erg weinig. Fijn om weer een heel weekend ondergedompeld te worden in de vezels en er heerlijk mee bezig te zijn. Hieronder een indruk van het avondspinnen:
Ik ben hier longdraw aan het spinnen, dat vind ik echt nog steeds heerlijk om te doen. Fijn ook dat je dat soort dingen niet verleert.
En ik heb ook een vogelhuistasje van Rachel. Deze aanwinst is heerlijk roze, glitterig en over de top, dus perfect voor mij. Er waren er een heleboel te zien op de dag zelf!
Omdat ik al erg veel sokkenprojecttasjes heb is dit het grote formaat. Tijd om dus ook maar eens een wat groter project uit te kiezen. Mijn buit van de dag past er allemaal in dus ik heb me flink ingehouden wat aankopen betreft. Eerst zien hoeveel ik ermee ga doen, dan kunnen we altijd meer aanschaffen.

En wanneer je het niet verwacht komt de natuurkunde toch nog even om de hoek kijken:
Het was zulk heerlijk weer op de zondag dat we buiten hebben gesponnen. Ik had een prachtplekje tussen allemaal mooie mensen met geweldige projecten.
Groetjes vanuit een heerlijke bosrijke omgeving!

Geen opmerkingen: