zaterdag 9 februari 2019

3D printer meets spinnewiel

Ik ben heel gelukkig met mijn WooLee winder, alleen jammer dat de klossen erbij zo ontzettend duur zijn en dat de oude klossen dan niet meer bruikbaar zijn. Daar zit namelijk geen tandwieltje op om het haakje te laten verplaatsen. Toen ik dit probleem voorlegde aan iemand met een 3D printer wilde hij wel even nadenken over nieuwe schijven op de klossen. Dus heb ik (jawel, met toch wat pijn in het hart) de schijf van de buis afgezaagd zodat ik kon zien hoe deze vastzat op de buis, en wat de maten zijn van de schijf:
Ik had wat mooie plaatjes laten zien die ik op pinterest had gevonden maar er werd een mooi kerkraam opgezocht dat als inspiratiebron diende: 
Hier is dan het resultaat van de 3D printer op mijn Suzy Q. Is het niet om verliefd op te worden?

Tijd om weer een nieuw spinproject te starten!

3 opmerkingen:

Code Lief zei

Ik kan de tweede foto, van het schatje, niet zien in jouw post! Wil je het nog een keer herplaatsen? Want ik ben wel heel nieuwsgierig :)

Mariella zei

Dakjewel voor je berichtje, hopelijk kun je hem nu wel zien!

Code Lief zei

O wauw, wat is 'ie mooi!

Ik ben sinds deze week in bezit van een stel mooie, 3D geprinte vaasjes en lampenkap. Dochterlief heeft een vriend (en oud-leerling van jou, hij maakte een drone als PWS bij jou geloof ik) zover gevraagd om ze te printen. Ik vind het een fantastisch leuke techniek, ik denk omdat het me doet denken aan breien ;).

Leuk dat je weer meedoet met de SockMadness, succes ermee!