zaterdag 4 juli 2020

Nieuwe agenda

Sinds een aantal jaren maak ik mijn eigen agenda. Een paar jaar geleden liet ik je de binnenkant van toen zien. Het schooljaar loopt op zijn eind, en dat betekent dat het volgende schooljaar al begint te kriebelen; nieuwe planningen, nieuwe idee├źn, en dus ook een nieuwe agenda. De Leuchtturm had ik een paar maanden geleden al gekocht omdat deze poederroze een limited edition was. Toen ik van de week hoorde wat mijn vrije dagen gaan zijn was het tijd om hem in te gaan tekenen:
Het wordt een steeds strakkere agenda, weinig afleiding en voldoende ruimte om to do lijstjes te maken en af te kunnen vinken.
Als docent vind ik het fijn om achterin cijferlijsten te hebben voor als ik in de trein aan het nakijken ben en dat op wil kunnen schrijven. En die heb ik dus ook gemaakt (ik heb komend jaar hele kleine klassen).
En nu nog een geschikte voorkant. Het afgelopen jaar heb ik stickers voorop geplakt waar ik ook wel blij van werd, maar nu was het tijd voor wat anders. Het was alweer even geleden dat ik een notitieboekje heb geborduurd, maar dit was de perfecte gelegenheid. En dus, eerst heel veel gaatjes prikken:
De gaatjes voor de lijntjes heb ik met een dunnere prikpen geprikt dan de andere omdat ik bang was het anders helemaal te perforeren.
Dan maak je heel wat kruisjes:
En dan komt het magische moment; het toevoegen van de lijntjes:
Oh, ik ben er verliefd op! Hier ga ik echt een heel jaar van genieten!

Geen opmerkingen: