maandag 1 maart 2021

Kleurensokken

 De laatste opwarmsokken van deze sokken madness zijn schitterend, wat een heerlijk patroon om te breien (intuïtief) en wat een geweldig resultaat:

Ik brei sinds vorig jaar het inbreiwerk op sokkenwonder naaldjes; dat zijn rondbreinaaldjes van 25 centimeter (heel klein dus) met een langere en een kortere punt. De langere punt hou je in je rechterhand. Ideaal want zo heb je geen naaldovergang meer en kun je heerlijk doorbreien.
Het kleurverlopende garen is een Sorbetto, nou, het is ook net een ijsje! De kleurovergang vind ik mooi en het is heel zacht garen. Deze wil ik in nog wel een kleurstelling om zulk soort sokken mee te breien!
En nu begint mijn slinger al feestelijk te worden:
Zo, de naalden zijn opgewarmd, vingervlugheid is getraind en stroopwafels zijn in huis. Laat die sokken madness maar beginnen!

1 opmerking:

anja zei

Oh, wat een prachtige sokken! Het verloopgaren maakt ze extra mooi. Dit jaar heb ik er heel bewust voor gekozen om de Sock Madness over te slaan, en ik ben tevreden over die beslissing, maar als ik zulke juweeltjes voorbij zie komen, hoop ik toch dat ik volgend jaar wel de tijd zal hebben, om weer mee te doen.
Veel plezier (en succes) bij de Sock Madness, ik ben benieuwd wat voor moois we allemaal te zien gaan krijgen!