vrijdag 19 oktober 2007

Garen is er!

Gisteren heb ik mijn garen voor de KAL Stola gehaald. Het is helemaal zoals ik verwacht had; geweldig mooi lila en heerlijk zacht. Het is Vivaldi van Drops, en het is pluizig garen alhoewel dat is afgeraden, maar ik kon het niet laten. Ik zie wel hoe het uitpakt. Nu eerst keihard breien want ik loop 2 weken achter (168 rijen van 100 steken). Ook heb ik nog 2 bolletjes fabel (de sokkenwol van drops) gekocht in oranjerood, zacht en mooie kleuren. Mijn zusje eens even bellen of ze nog handschoenen kan gebruiken :-).

Mijn moebius-col is af (beetje strak moet ik bekennen), maar hij is erg mooi en op dit moment wordt er een paar handschoenen bij gebreid en ook nog een muts (alleen die tijd...). Vragen aan vriendlief of hij vanmiddag wat fotootjes wil nemen.

En ik begin zin te krijgen in de SnBdag, alleen zijn er werkzaamheden van de NS op die dag en dat betekent dat we 3 en een half uur reizen om in rotterdam te komen. Je moet wat over hebben voor je hobby ;-).

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ben benieuwd naar je garen. Heb je het in Hengelo gekocht of besteld?

Gawy zei

Gniffel... dus de friezen zijn niet de enigen met lange reistijd?? ;)

Heb er zin in!!! :)

Breize!

Anoniem zei

Wat een brei energie heb je toch, zo snel je bent met (mooie)nieuwe dingen maken.

Graag zou ik het patroon willen hebben van de gehaakte pannenlap, zou je die voor mij uit kunnen schrijven? zie : weer wat projectjes af.

Dank, groet Judith

Anoniem zei

Ben erg benieuwd hoe de stola wordt, de kleur is super.

Groetjes Petra