maandag 5 mei 2008

Helemaal uitgerust

Zo, een weekje geen computer, dus ook geen mail of afstuderen. Ik merk dat het me goed heeft gedaan want mijn hoofd loopt nu over met creatieve ideeën. Daarover een ander keertje meer. De bollen die ik mee heb genomen waren bijna overtollige bagage; ik heb welgeteld 1 bolletje opgebreid. Wat ik dan heb gedaan? Gewandeld, herten en reeën gezien, gegeocached, lekker gegeten, rommelmarkten afgestruind, en dus lekker uitgerust. Lekker een avondwandeling met vriendlief gemaakt, want die bedacht op het laatste moment dat hij ook wel lekker mee kon.
En dit is het resultaat van de jaden:
Ik had namelijk nog een ander project af te maken, waar ik me lelijk heb in vergist qua tijd. Het is een verlaat verjaardagscadeau voor oma, waar ik een aantal weken geleden wol voor had geverfd samen met mijn jonge zusje. Op de terugreis had ik hem pas af dus ik stuur hem op. Het patroon is leuk, afwisselend en niet saai. Zo leuk dat ik er nog wel een zou willen maken. Vanochtend heb ik hem opgespannen, hij is erg mooi geworden. Dit zijn de foto's:


Hierbij straalt de zon je tegemoet!
Ik heb nu besloten dat ik voorlopig geen races tegen de klok ga houden, het stresst teveel. Dus nu op het gemak lekker bezig gaan en eens kijken wat ik allemaal heb gemist afgelopen week.

1 opmerking:

MoniqueB. zei

Kijk, zo moet het! Poco, Poco, zegt mijn man altijd. Lekker rustig, haasten kan altijd nog.
En nou volhouden he!