donderdag 16 oktober 2008

Supersnel

Mijn Trui groeit superhard, heerlijk is het om eigengesponnen garen te verwerken en zien te transformeren naar zoiets moois. Iedere vrije minuut (lees: ook tijdens het koken, TV-kijken, 's ochtends voordat ik wegga) wordt eraan besteed; het is echt verslavend. En Helemaal recht op rondbreipennen gaat ook erg hard. Gisterochtend was ik zover: En gisteravond kon ik de halsrand al afkanten en zien of hij netjes past. En netjes passen, dat doet hij. Wat een superpasvorm!
Nu de mouwen nog (daar hangen de draadjes voor), die brei ik eraan vast omdat ik dat wat praktischer vind. En als het meezit kan ik hem volgende week aan op de handwerkbeurs :-).

5 opmerkingen:

patricia zei

Waw, hij staat ook al een tijdje op mijn lijstje om te maken. Als ik zie hoe mooi hij wordt bij jou, krijg ik nog meer zin.

Tijm zei

Ik zal naar je uitkijken, in je prachtige trui!

Ammerins zei

Wow! Geweldig!!! Zo herkennen we je zeker!!!

MoniqueB. zei

Wow, die wordt mooi! En een trui die nu al leuke herinneringen heeft! Ik kijk naar je uit; de vorige keer vond ik je |Palindrome/moebius met handschoenen en muts zooooo mooi!

Anoniem zei

niet alleen die trui (hoe mooi hij ook is), maar voor je hele blog mijn complimenten!! wat een leuk mens, wat een leuke stukjes...
ik kwam hier via een andere breilink, wilde ff neuzen her en der - en heb het afgelopen uurtje, heel genoeglijk met een beker koffie erbij, alle logjes van jouw hand (vanaf het begin dus) zitten lezen

LEUKLEUKLEUK!!