zondag 28 december 2008

Het resultaat!

Eerst even een fotootje van hoe ik elke dag de foto heb gemaakt van mijn kleine kunstwerkjes, ik heb een doos beplakt met wit papier en met twee sat├ęprikkers heb ik de dingetjes opgehangen om er een mooie foto van te kunnen maken met egale achtergrond (let op de ontbijtkom (ik maakte de foto's na het ontbijt) en de andere drie figuurtjes):

En dan...... (denk het tromgeroffel er maar bij) het resultaat:

Bij mijn ouders, waar vriendlief en ik de kerst gevierd hebben, waren ze superenthousiast over deze leuke adventsboom. Mijn kleine zusje (die van de 'halve handschoenen') heeft de boom opgetuigd en elk dingetje moest even aan moeders geshowd worden :-)...
Mijn project voor de kerst van volgend jaar? De kerststal (ravelry link), ook van Alan Dart. Maar dat zien jullie eind volgend jaar. Ik heb genoten van dit project en vond het leuk om (bijna) elke dag een nieuwe foto op deze blog te zetten. Dankjulliewel voor de aandacht en leuke reacties die het tot een nog leuker project maakten! En mijn afstuderen? 9 januari mag ik mijn eindpresentatie geven en ben ik klaar. Volgende week maandag gaat het verslag naar de drukker waar ik nu de allerlaatste hand aan het leggen ben (de figuren nog even nalopen en dat soort dingen).
En nu gaan denken over het volgende grote project...

7 opmerkingen:

Tijm zei

Ik heb genoten van je leuke blogjes met de prachtige adventsornamenten!
Geweldig dat je 9 januari mag presenteren en dat je dan met deze studie klaar bent.
KANJER!

Anoniem zei

Ik ben supertrots op je!

Ammerins zei

Ik vind hem echt super geworden! Eentje voor het nageslacht! En succes met je afstuderen... Oh, weer een periode in je leven afgerond... spannend wat de toekomst gaat brengen!

lheurebleue zei

via monique kwam ik op jouw site. wat veel leuke dingen zeg! succes met afstuderen!

Anoniem zei

Wat is hij super geworden, geweldig dat je hem hebt afgemaakt!!
Ik ben ook al heel lang van plan om een kerststal het maken, maar dan van hout. Het is er nog niet van gekomen.

MoniqueB. zei

Ik heb werkelijk waar nog nooit zoiets moois voor kerst gezien. Super origineel, met liefde gemaakt, en ook nog knuffelzacht.
Ik kan niet wachten op de volgende kerst.
Ik duim voor 9jan. Je gaat vast hartstikke slagen voor alles!
Ga zo door!

Anoniem zei

mariella, wat een schitterende figuurtjes zijn het weer!
ik lees al heel lang je weblog (hoe ik er gekomen ben, ooit, via-via, geen idee meer)- en ergens dit najaar op een regenachtige zondag heb ik heel genoeglijk zitten genieten van al je logjes die je gemaakt hebt - heerlijk!

altijd word ik vrolijk van, van het lezen van je belevenissen en je ervaringen, je uitdagingen en je creatieve idee├źn - en het inspireert me altijd!

dank daarvoor
en dat je ook in 2009 nog maar heel veel boeiends en interessants mag blijven schrijven...