maandag 2 maart 2009

Onthaast

Ja, nu echt. Het leek wel of de tijd in Madrid vele malen langzamer ging dan in Nederland. We (twee afstudeergenootjes en ik) gingen een afstudeergenootje opzoeken die voor 2 maanden spaans aan het leren is in Madrid. Wat een stad! Niet heel erg toeristisch en we hebben ons dan ook als Spaanse chickas (meisjes) gedragen; ontbijten om een uur of half 11, een lunch van minimaal anderhalf uur om een uur of drie en uitgebreid en langzaam avondeten om een uur of 9, met een karaf heerlijke Sangria. Foto's heb ik nog niet, die krijg ik nog.

En mijn breinaalden (twee addi rondbreinaalden van 40cm, 2.5mm)? Geen probleem op beide luchthavens (Eindhoven en Madrid), en omdat ze er ook al bij Schiphol en Manchester doorheen zijn maak ik me niet teveel zorgen als ik nog een keer ga vliegen. De sokken (toe-up) zijn bijna bij de hiel. Deze week ga ik mijn topje afmaken, daarover snel meer!

2 opmerkingen:

Tijm zei

Olá, leuk wat van je te lezen.
Fijn dat je helemaal tot rust komt.
Maarre............hoe klein zijn die afstudeer genootjes, 50 cm??
Een tik van mij: ik gruw van verkleinwoorden t.o.v. vrouwen. Als iemand het heeft over haar buurvrouwtje, vriendinnetje of collegáatje, dan kan ik me niet stil houden en vraag gelijk hoe groot ze zijn.
Mannen verkleinen andere mannen ook niet en vrouwen zouden dat ook niet moeten doen, vind ik.

Ben benieuwd naar je fo'to's.

MoniqueB. zei

Da's lekker relaxed! Heerlijk om zo te lanterfanten, genieten en uitrusten en ook nog in zo'n prachtige (warme) omgeving.
You go, chicka!