dinsdag 14 juli 2009

Twijfels

Na het breien van de moebiusband bedacht ik me dat ik nog mooie paarse wollen stof heb liggen waarvan ik altijd een bodywarmer wilde maken. Het paars is gelijk aan de donkerste paars van de bijenkorfjes (ik ga proberen morgen een tutorial te maken met foto's, maar pin me er niet op vast :-) ). Het patroon heb ik overgenomen van een vest dat me erg goed zit, en daarvan heb ik het op de paspop gespeld om de colvorm over te kunnen trekken:
Zie hier de kleur van de stof:
En hier een hele slechte foto van het geheel (de randen zijn nog niet afgewerkt):
Met een betere close-up:
Het enige wat ik me nu afvraag is dat die col misschien niet zo'n toevoeging is. Dat is ook de reden dat hij nog niet vast zit. Misschien is hij te breed, of te wit, of te grof... De rand heb ik afgewerkt met paars gesponnen garen, maar ik weet het niet.

Eerst maar een nachtje erover slapen...

4 opmerkingen:

Sylvia zei

Ik denk dat je gelijk hebt, hij steekt iets te veel af en ik zou hem er los bij dragen als ik jou was. Op deze manier ligt de nadruk te veel op de kraag denk ik.

Herma zei

Inderdaad krijgt de col door de kleur teveel de nadruk, terwijl heel de jas zo mooi is.
Col in een andere kleur, dichter bij de stof lijtk me beter.

MoniqueB. zei

Ik vind het op zich erg mooi passen, dat wit met het paars. Ik vind hem niet eens 'te grof' gebreid. Wel jammer van het paarse randje om het wit.
De eenvoud zit 'm juist in de kracht van de vorm van de col en de snit van de jas.
Met z'n tweeén samen is hij geweldig. Just lose the purple trimming.

Ammerins zei

Los! En wat ga jij snel zeg... effe dimmen!!! ;)