zondag 8 april 2007

Zo... mijn eerste post...

Tsja,

ik dacht... misschien moet ik het ook maar eens doen... een blog. We zien wel hoe het bevalt en hoeveel tijd het me gaat kosten. Want naast al het handwerk dat ik graag doe moet er nog gestudeerd worden! Van de week 2 tentamens en ik vind het nu nog te laat om te leren dus morgen weer hard aan de slag. Dadelijk nog even lekker een filmpje kijken (jaja, vrouwenfilm die ik al minstens 3 keer heb gezien; 'Down With Love') en dan lekker slapen ommorgen weer vroeg uit de veren te gaan.

Vandaag heb ik mijn kleine zusje die hier voor een weekend was naar huis gebracht (een openbaar vervoer reis van wel 3,5 uur, zucht...) Zo'n weekend is supergezellig, ontzettend leuk maar ook... een beetje vermoeiend. Ik kon op de terugreis mijn ogen met moeite open houden bij het lezen van mijn dictaat (voor het tentamen van dinsdag dus). En toen ik vrolijk de trein uitstapte kwam ik er tot mijn verbazing achter dat de trein maar eens inhet uur ging, en natuurlijk net op het uur dat een halfuur later viel. Schelden op de NS uiteraard want ik ben zo vriendlijk het busvervoer tussen almelo en hengelo niet te gaan belasten (omdat ze ipv een weekendje opeens minstens 3 weken aan het spoor moeten werken) en dus met het Syntustreintje wil reizen. Maar die gaat maar eens in het uur en denk maar niet dat ze die op zondag 2 keer in het uur laten reizen ook al zijn er dus die werkzaamheden. Nou ja, frustraties eruit en dus maar lekker in de zon op de grond gaan zitten met mijn breiwerk. Ik ben aan 2 sokken tegelijk bezig (spannend hoor, de eerste keer dat ik het probeer). Een patroon van teensokken van een blaadje van Regia Bamboo en een patroon van Knitty. Het worden beauties van sokken! En ik ben er een beetje hard mee aan de slag, want STEL dat ik met mijn magische bolruil sokkenwol krijg en mijn sokkennaalden staan nog vol!!! Hopen dat de magische bol nog een kleine paar daagjes op zich laat wachten (maar eigenlijk ook weer niet want ik ben zo ontzettend benieuwd!!!).

Elke dag als de bel gaat spurt ik naar beneden (ik woon namelijk helemaal bovenaan in mijn studentenflatje) , hopende dat het een pakketje voor mij is. Maar nee hoor, al wel drie pakketjes aan mogen nemen maar die waren allemaal voor huisgenoten. Hopen dat de post me deze week wat brengt! We zullen zien.....

1 opmerking:

Anoniem zei

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!