woensdag 31 oktober 2007

Einde van de productiviteit is er nu echt

Zo... Vandaag heb ik nog even hard geknutseld :-). Een hele mooie rok gemaakt van wollen vissegraat, echt mooi is die geworden. Het pastte het er niet helemaal uit (ik had 1 meter stof gehaald), dus er zit een middenachternaad in. Nou, daar kan ik wel mee leven. En vanavond maak ik de handschoenen voor vriendlief af, ik heb vanmiddag een bolletje Lana Grossa Quattro gehaald bij Yvanka, gelukkig had ze die nog.
Eens even bedenken of ik deze rok zaterdag aan ga doen of mijn lievelingsrok (de spanning en zenuwen stijgen!). Morgen doe ik hem aan, kan ik kijken hoe die zit. Ik heb het patroon overgenomen van een rok die ik heb gekocht in Engeland (voor 4 pond, daar kon ik het zelf niet voor maken!). Met wat moeite heb ik hem gekopieerd en gemaakt, ben er wel tevreden mee alleen de voering ik een beetje krap heb ik het idee, maar we zien morgen met daglicht wel even goed. Hij is erg netjes geworden en redelijk neutraal zodat ik er mooie truitjes op kan dragen. Maar ik heb hem voor 4 euro gemaakt; de voering had ik liggen tussen mijn restjes, de rits had ik tijden geleden gekocht. Netjes dus :-P.

Zaterdag... ohohoh, ik heb er zin in!!! Vandaag heb ik een lijstje gemaakt wat ik in ieder geval wil halen; 2 bollen noro voor een sjaal (dezelfde als die mijn kleine zusje van 9 aan het maken is want, zoals ze zegt 'dan zijn we echte zusjes!'), naald no 4,5 en 7mm, en misschein drops alpaca. Mijn budget is 50 euro, dus dat wordt goed nadenken!

Morgen begint mijn stage echt. Ik had gehoopt maandag al te kunnen beginnen maar ik moest eerst een Mantouxprik halen (jakkes, wat een nare prik!). En morgen mag ik hem laten controleren, en dat zit wel goed want ik heb geen reactie (dan jeukt het). Dus dan begin ik op de afdeling Klinische neurofysiologie bij het Medisch Spectrum Twente. Spannend! Ben benieuwd naar de werkplek, collega's en de sfeer. Ik heb er zeker wel zin in, mijn studie vind ik namelijk ook nog heel uitdagend, dus het kan zijn dat komende avonden alleen maar nadenken wordt ipv breien, we zullen zien. Jullie horen het nog.
Ik weet dus niet hoeveel ik nog blog komende tijd (afgelopen tijd was het een beetje veel geef ik toe), maar dat merken jullie vanzelf!
En nu nog even lekker van mijn vrije avond genieten!

Geen opmerkingen: