woensdag 31 oktober 2007

Urchin


voor 1 euro en 50 hele centen kun je best iets leuks maken (zoals gisteren wel werd gezegd; echt plastic ;-) ), zoals je hier kunt zien. Vriendlief heeft de foto gemaakt, en weten jullie wat het eerste was dat ik dacht toen ik hem zag (nee, niet wat een raar hoofd ;-) )?? Wat een mooi haar heb ik, haha. Ik steek het meestal op maar zie nu dat het zo erg mooi is. Zo zie je, is zo'n blog helemaal niet slecht voor zelfbeeld!
De Urchin is eigenlijk ietsiepietsie te groot (ondanks proeflapje), maar dat is niet zo erg, hij is namelijk wel superzacht en mooi glitterig.
Gisteren op de SnB Twente avond was het heel erg gezellig, er waren nieuwe mensen en verkoopsters van Bertus Workel kwamen meebreien, heel erg leuk. Sommigen breiden voor het eerst, en het was erg hard lachen toen één van de meiden aan het breien was met het opzetdraad en daar na 3 rijen achterkwam toen het draad op was...
Ook hebben we afgesproken voor zaterdag; we pakken de trein van 7 uur, dan zijn we half 11 in Rotterdam, hopelijk hebben jullie dan niet alle leuke wolletjes al gekocht! Maar dat zal wel meevallen. De spanning wordt steeds groter hoor, nog een 'boodschappen'lijstje maken, verzinnen wat er meegaat in de trein als breiwerk, ik denk de samenbreisok van de yahoogroep sokkenbreien. Ik heb namelijk nog wel een wolletje liggen dat erbij past.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuke muts. Je bent wel erg productief de laatste tijd. Benje al begonnen bij je stage??

Inge zei

Ja, laat deze moeder ook nog eens een duitje in het zakje doen: "Kind, kind, ga je niet te snel?"
Hmmmm, vooral doen waar je zin in hebt.