dinsdag 20 november 2007

Waar ben ik mee bezig?

Tsja, ik dacht dat sommigen van jullie het wel leuk zouden vinden om te weten waar ik op mijn stage mee bezig ben, ik moet toch iets doen in de tijd die ik niet meer gebruik om te breien (ik ben trouwens gisteren begonnen aan de Tiffany's). Op you-tube staat een heleboel en dit is een van de filmjes die het wel goed uitlegt:

Het is erg amerikaans in dit filmpje maar de hoofdlijn is wel duidelijk. Ik moet een visualisatie maken (net als de pacman in het filmpje) voor mensen die een herseninfarct hebben gehad. Op dit moment ben ik bezig met de EEG-signalen te verwerken, over een week of wat begin ik met de plaatjes. Nog genoeg te doen dus!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik vind het wel leuk. Ik begrijp één ding niet. Neurofeedback wordt al toegepast en je zou denken dat zo'n interface dus al bestaat. Wat maakt jouw probleem zo speciaal dat er een nieuw interface voor gemaakt moet worden? Iets anders: ken jij Stephan (of misschien prof) van Gils?

Anoniem zei

Ha Mariella,
Ja hoor, nu die plastic dame op YouTube het heeft uitgelegd heb ik een beeld! Al blijft het voor mij raadselachtig hoe je een hersensignaal dat niets meer is dan denken 'naar links' kan onderscheiden van denken 'naar rechts'. Of heb ik het nu toch niet begrepen? En ben ik nog steeds benieuwd welk deel van de lijn jij nu ontwikkelt, toch niet alleen het plaatje - want inderdaad lijkt het er op dat de rest al bestaat... En
En wat zijn je Tiffany's?
daaag