donderdag 16 augustus 2007

terug van weggeweest...

Tsja, vakantie en drukte maakt weinig logberichtjes! maar wederom hebben mijn handen niet stilgestaan, ik moet nog steeds een fotodagje fixen dat ik mijn nieuwe projecten even fotografeer. Ik heb een geweldige ketting gemaakt van een schelp die vriendlief vanuit Zuid-Afrika heeft meegenomen, die is geweldig! Daar moet dus ook nog een foto van komen.

Voorderest heb ik nog genoten van een weekend zeeland bij Tante en oom, en nichtje en haar vriend waren er ook dus we hebben genoten, het was toen erg lekker weer dus we zijn ook even naar het strand geweest, heerlijk. In Oostkapelle ben ik naar Bernadien geweest, een handwerkwinkeltje met ook kleren en stoffen, erg leuk. Ik heb me uitgeleefd en 4 bollen lana grossa toccata gekocht voor de Chevron sjaal, en roze lana grossa bingo voor de poncho die voorop het boek knitting over the edge staat. Bovendien heb ik ook nog het nieuwe magazine meegenomen, daar stonden zulke mooie patronen in!

Tijdens de opvolgende vakantie in Duitsland ben ik over de helft van de sjaal gekomen, de rest komt morgen wel in de trein vermoed ik. Ik heb nog wel een pannenlap gehaakt voor een jarige op de camping die erg gewaardeerd werd. Dat patroon komt ook nog ooit op de blog als ik eentje maak en stap voor stap bijhoudt hoe ik het doe. Voorderest nog gegeocached, dat is echt superleuk! Een aanrader voor mensen die graag wandelen of om kinderen aan het wandelen te krijgen. Je komt op hele leuke plekken waar je anders niet komt.

Nu druk verder breien en hopen dat het volgende bericht minder lang op zich laat wachten!

1 opmerking:

Anoniem zei

Als je nog eens in Zeeland komt, in Westkapelle is ook een heel leuke wolwinkel.
Ben benieuwd naar je chevron sjaal, kan je daar een foto van laten zien?

Gr zeeuws meisje