vrijdag 14 september 2007

verhuizen; rommel opruimen en geen tijd om te breien

Tsja... 1 roosje is het resultaat van de afgelopen dagen voor mijn capeje, niet zoveel dus. 3 maaltijden gekookt en al een paar dozijn dozen uitgepakt. Vanmiddag ga ik de laatste dingen van mijn kamer in dozen doen en van het weekend gaat echt alles over. De hoeveelheid bakspullen, borduurspullen, stoffen en wol zijn ongelooflijk, is misschien niet heel erg dat ik nu wat minder kan kopen, wordt het huis ook weer wat leger.
Ik heb 3 strengen binnen van Rohrspatze & Wollmeise , het heeft anderhalve week geduurd maar het is het wachten waard, wat een geweldige kleuren en prachtige zachte wol! Ik verheug me er zo op! Maar eerst de cape af, anders wordt dat niets en dat zou jammer zijn. Ik heb ook een ander project in mijn hoofd: een gebreide gerecyclde tas, ik ben al tassen aan het sparen en dat gaat vlot, paar bij het studentenhuis meenemen, bij het opruimen kom je er een hoop tegen, volgens mij heb ik er zelfs al genoeg... Maar eerst het ene, dan pas het andere.
De nieuwe knitty is er!!! Oooooh, wat een leuke dingen!!! Die herensjaal, die tas en superleuke sokken, gave muts, baret en trui, ik raak niet uitgebreid, en ik heb nog zoveel liggen, ook nog leuke naaiprojecten. Nou, hopen dat volgende week alles opgeruimd is, dan kan ik lekker hobby'en...

1 opmerking:

Anoniem zei

Geweldig, breien met plastic.
Bedankt voor het patroon, ik ga al mijn tasjes bij elkaar zoeken en aan de slag, de plastic tasjes worden een tas.
zeeuws meisje