woensdag 5 december 2007

Twijfels...

Nu ik bijna aan het eind ben van de Secret Stole (het thema is Guinevere), ben ik aan het twijfelen over een nieuwe Secret Stole Knit A Long... Aan de ene kant vond ik het geweldig om te doen (kantbreien is erg leuk om te doen en hij wordt zo mooi en zo geweldig zacht en warm), aan de andere kant weet ik niet zo goed hoe hem te dragen. Diegene die ik nu maak ga ik na de feestdagen denk ik wel gewoon als sjaal dragen (wat moet je anders :-) ), maar als ik er nog eentje maak.. Ik weet het nog niet. De Spring Surprice Shawl ( 130-140 steken breed en 575 rijen in vergelijking met 99 steken en een stuk of 600 steken nu) zie ik wel zitten; meer dan 10 verschillende steken en hij begin 1 januari. Iemand goede ideeën waarom wel of waarom niet?

3 opmerkingen:

patricia zei

Je doet toch altijd maar één sjaal om. Ik ben best nieuwsgierig naar het resultaat, na al die foto's van stukjes, zou het tof zijn om hem eens te zien als je hem aan hebt. Is hij eigenlijk gewoon recht?

MoniqueB. zei

Hoi

Ik heb me eerlijk gezegd al aangemeld. Het is net wat voor mij, ik heb al enorm veel sjaals op Ravelry gezien, maar uiteindelijk zijn het toch vaak de zelfden. Ben dus erg benieuwd wat ze er van maakt en ik ook. Ze is tenminste erg duidelijk over hoeveel variatie er in komt, hoeveel rijen er gebreid gaan worden en welke kleuren adviseerbaar zijn.
Ik gooi mezelf gewoon in de strijd en ik zie wel. Er zijn al 1427 andere medebreiers.

Anoniem zei

Ik ben niet zo van de lace sjaals, dus heb ik niet veel advies voor je. UIt mijn eigen ervaring weet ik dat ik toch altijd brei waar ik zin in heb, hoe onlogisch ook!!