dinsdag 3 november 2009

Nieuwe stoffen

Samen met moeders ben ik stof wezen shoppen. Dat doen we elk halfjaar als uitstapje. Deze keer heb ik me keurig ingehouden; slechts twee stoffen, beide voor rokken. Wel geweldige zijden stoffen gezien, maar voorlopig zit er geen feest in waar ik mooie zijden stof voor nodig heb, dus die zijn mooi blijven liggen. Een bruine stof voor een stoere rok met opgestikte lapjes en opgestikte bloemetjes:
En geweldig mooie 100% wollen stof:
Die ZEVENTIG euro per meter was. Ik sloeg bijna steil achterover toen ik dat hoorde... Dit was de laatste 70cm, en mocht ik meenemen voor de hele schappelijke prijs van slechts 15 euro. Een uitzonderlijk koopje dus. Het is echt geweldig mooie glanzende stof, en lekker warm. Helemaal mooi dus, en als het meezit kan ik er ook nog een mooie pet uithalen.

Dat allemaal volgende week, want ik moet deze week een essay van 2000 woorden inleveren, en dat is voor een techneut echt heel veel. Daarnaast vrijdag nog eens tentamen... Niet veel te vertellen deze week dus, volgende week meer!

3 opmerkingen:

lheurebleue zei

o! ben helemaal verliefd op die grijze stof!

MoniqueB. zei

Nou, dan kan je er mooi mee pronken.
De Camden past er vast mooi bij. (die trui blijft maar in mijn hoofd zitten; zo mooi).

Sylvia zei

Wat een prachtige stof en wat een mazzel zeg voor die prijs. Ik brei nu vooral maar als ik dit zie en zie wat je allemaal maakt krijg ik zin weer verder te gaan met mijn coupeuse opleiding die ik nog nooit afgerond heb. Heb jij ook een opleiding gedaan of ben je gewoon geboren met heel veel talent?