dinsdag 8 mei 2007

koud weer!

Het gewone leventje is weer bgonnen; ik heb vanochtend al een college gevolgd en het is dadelijk tijd voor de huiswerkopgaven, met een kop koffie in de hand. Vanmiddag moet ik 2 uurtjes werken en ik denk dat ik vanavond ga sporten, dat is alweer zo een tijd geleden. Ik had al helemaal gepland roomijs te gaan maken maar het weer staat me tegen; op de een of andere manier is dit toch niet het weer wat ik in mijn hoofd heb bij ijs maken. Appeltaart en koekjes dus maar denk ik.Gisteren geSnB'd in de bieb, erg gezellig. Maar erg veel verder ben ik niet gekomen; 5 rijen gebreid dus dat is niet heel erg veel, maar wel een leuke avond gehad. wat anderen geholpen en wat boeken doorgekeken. En thuisgekomen was ik erg moe dus maar niet te lang gewacht met het naar bed gaan. Ik heb nog wel even geprobeerd van de schelpen die ik op strand had gevonden een begin voor stitchmarkers te maken maar ze zijn breekbaarder dan ik dacht:)... er zijn er 2 gebroken en drie zijn wel gelukt. Ik moet alleen nog ringetjes met een diameter van een centimeter vinden want ze worden voor mijn zusje en die breit vooral op naald 7 en 8(zou ik ook doen als ik haar was, lekker snel af :-) )... Dus een dezer dagen even gaan shoppen en ik moet nog een moedserdagkado maken; ik had als idee een kookschort dus ik moet nog even leuke stof halen en dan zulke stof dat ik er nog wat op kan borduren.



Zondag zijn vriendlief en ik hier de natuur ingegaan en hebben eekhoorns, woelmuizen en heel veel vogels gezien(zoals het ganzenkuiken op de foto). Erg leuk en mooie beestjes. De eekhoorntje hadden de lente in hun kop, erg leuk om naar te kijken.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Marielle, wat leuk dat je mijn log bij je favorieten hebt gezet. Ik ben blij dat er alweer eekhoorn foto's op je log staan. Ik ben van plan een keer een wandelstok te snijden, waar een eekhoorn in klimt en dan kan ik je foto's goed gebruiken.